Tenhle kousek je tak zajímavý, že jsme ho dali 2 našim testerům – páru SexPlorers a Akitě aka CatLady. 🙂 A tady jsou jejich recenze

RECENZE od sExPlorers

Jsem ten typ člověka, který má rád, když má věci na více použití a na využití za různými účely.

Pokud jste jako já, jistě oceníte tyto úžasné kuličky na posilování pánevního dna.

Netypická pomůcka

Již při prvním otevření zjistíte, že se nejedná o obyčejnou zdravotní pomůcku. Základní obal sice není vysloveně luxusní, neláká vás k okamžitému otevření, ale také není vysloveně špatný.

Ukrytý poklad

Pokud mu dáte šanci, čeká vás uvnitř poklad. Krásně provedené kuličky na dálkové ovládání jsou v dnes moderní lila barvě to pravé pro všechny, kteří nejen myslí na své zdraví, ale také rádi experimentují.

Silikonový materiál je velice příjemný, hebký a láká k použití. Kuličky jsou vodotěsné a není tak problém s jejich mytím a další údržbou.

Na první pohled vás může zarazit trochu větší velikost kuliček a také silnější “kabel”, sloužící jako anténa a k magnetickému nabíjení, který vypadá jako ocásek kuliček a někomu by mohl vysloveně vadit.

Kuličky jsou také poměrně těžké a proto bych je nedoporučovala úplné začátečnici.

Pár čísel

  • Maximální průměr 3.5 cm
  • Délka hračky 22 cm
  • Dá se zavést 9 cm pomůcky
Zjistěte kolik stojí Pulzační a vibrační kuličky BOOM Victoria
ZJISTIT CENU

Jak se dají využít

Využití kuliček je bohaté. A věřte, že zde již přecházíme do fáze potěšení. Díky velice jednoduchému ovládání na dálkovém ovladači (je také popsáno na obalu) si můžete po zapnutí tlačítka na kuličkách a zasunutí kuliček na správné místo, dopřát buď pohyb vnitřní kuličky, který bude ještě lépe posilovat vaše pánevní dno (což váš partner jistě ocení), různé druhy vibrací (celkem 10) a nebo obojí najednou.

Pokud nejste příznivce ani jednoho nezoufejte, kuličky se samozřejmě dají použít také bez jakýchkoliv funkcí.

Trochu mi vadilo, že ke kuličkám musím mít ovladač, jelikož jinak nespustím funkci vnitřní kuličky, pouze vibrace. Ovladač je na baterku (knoflík CR2032), myslete tedy vždy na to, abyste měli doma jednu v záloze.

Experimentujte s partnerem

Pokud rádi experimentujete, můžete například svěřit ovladač do rukou partnera, který si s vámi může pak hrát (velmi rád, pozn. partnera) dle libosti a věřte, že orgasmus přijde v blízké době.

Zkusili jsme také kuličky zasunout při análním sexu a partner krásně cítil jak jejich vibrace, tak pohyb. Můžete si s nimi tedy užít nejen chvilky relaxace a posilování pánevního dna téměř bez práce, ale také spoustu rozkoše a hravých chvilek.

Klady

Zápory

Materiál Větší velikost i hmotnost
Mnoho funkcí Silnější a delší kabel
Voděodolnost Vyšší hlučnost
Dálkové ovládání Dálkové ovládání na baterku
Magnetické nabíjení
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU

RECENZE od CatLady

Slyšeli jste někdy o tom, že můžete cvičit ale při tom vlastně můžete jen ležet? Že je to nemožné? Ale není. Samozřejmě pokud chcete, aby vám narostly svaly, je pro to třeba něco udělat.

Ale pokud byste chtěli posilnit svaly svého pánevní dna, nemusíte pro to ani vstávat z postele.

Kuličky, které si totiž představíme a vyzkoušíme v této recenzi, jsou skvělým pomocníkem a zároveň trenérem vašich svalů pánevního dna. Je značný rozdíl mezi běžnými kuličkami, které jsou na toto posilování určené a těmi, co si tu představíme dnes právě proto, že s běžnými kuličkami je třeba nějakého toho pohybu.

Tyto kuličky od značky BOOM jsou však magnetické a jsou specificky vytvořené tak, aby se žena nemusela ani pohnout a kuličky budou i tak pracovat. Jak to všechno celé funguje nebudeme v této recenzi rozebírat. Když se prokliknete totiž na odkaz, který vás nasměruje na stránku, kde tyto kuličky můžete koupit, je tam dopodrobna tento proces a jeho fungování popsaný.

My se koukneme na jiné věci. Například na to, zda je to opravdu pravda a kuličky dokážou například po měsíci bez jediného pohybu zpevnit pánevní dno. My se na to podíváme z pohledu sexuálního, kdy zpevnění pánevního dna může zlepšit sexuální prožitek.

Pokud máte častě bolesti při sexu, může vás chuť po delší době na sex přejít úplně.

Zjistěte kolik stojí Victoria od BOOMu?
ZJISTIT CENU

Vzrušení je krásná věc, ale když zmizí hned poté co si vzpomenete, že to při sexu zase bude válka s bolestí, postupem času se může stát že přestanete být sexuálně aktivní úplně. Jednoduše si vyberete pohodlí, namísto sexu – který je sice skvělý ale doprovází ho bolest. To samé při masturbaci a to je zrovna můj případ.

Proto jsem se rozhodla tyto kuličky vyzkoušet, protože jsem velmi líná kočička a do cvičení se mi 2x nechce. 

Od A po Z 

Tyto kuličky značky BOOM přijdou v klasické krabičce a jak se říká ,,v jednoduchosti je krása“. Jsou krásné, fialové barvy a jak už z předchozích recenzí víte, tak fialovou miluju. Na můj vkus ani malé, ani velké. A tím myslím po oba otvory. Ať už vagínu, nebo anal.

Nemusíte ho tak použít jen se záměrem cvičení pánevního dna, ale dá se sním užít i spoustu srandy.

Hlavně proto, že tyto kuličky mají i vibrovací systém, který je možný ovládat na dálku ovladačem. Takže opět super hračka pro dva. V Jedné z těchto kuliček je vložená další kulička, která po zapnutí bude poskakovat sem a tam díky magnetu, který je uvnitř zabudovaný.

Tento magnet je opravdu silný, takže opatrně s tím, kam hračku pokládáte.

Taktéž nabíjecí systém je velmi nápaditý, kdy na konci kuliček je ocásek, na kterém je kovový spoj a na ten navazuje nabíječka, kterou jen přiložíte a sama se k nabíječce připojí. Hračka po plném nabití vydrží zhruba 1 hodinu a to stačí pro každodenní posilování.

Plně nabitá je do 30 minut a tak není problém po cvičení si dát chvilku relaxu, nabít hračku a ještě si s ní pohrát například v posteli s partnerem. Má 10 různých módů vibrací, které jsou velmi intenzivní a hlavně dost zajímavé.

Nedávno jsem na twitteru četla od jedné slečny dotaz, zda někdo používá vůbec tyto rozmanité vibrace u vibrovacích hraček. Já osobně ano! A když i váš partner ví, jak vás správně zlobit, tak po delším hraním s těmito kombinacemi dosáhnete neuvěřitelně krásného orgasmu.

Hračka je však dost hlučná, takže její používání osobně doporučuji jen doma a na veřejnost bych ji nebrala. Pokud tedy nejste pro každou srandu a nechcete v lidech vzbuzovat otázky typu:

„Slyšeli jste to taky?“ nebo „Proč mám pocit, že tu slyším něco vibrovat?“ 

Pár čísel

  • Objem první (větší) kuličky: 11,5 cm
  • Objem druhé (menší) kuličky: 11 cm 
  • Použitelná délka: 10 cm
  • Celková délka i s „ocáskem“: 22 cm

Materiál a údržba

Kuličky jsou ze silikonu spolu s ABS plastem. Tento produkt je voděodolný, ale jen v rámci čištění. Kdybyste se s ním třeba sprchovali, nabíječka na této hračce by nemusela dopadnout dobře a možná by to bylo vaše poslední hraní.

Proto je možné tyto kuličky čistit pod vodou spolu s mýdlem (ne se s nimi sprchovat nebo vlézt do vany plné vody) ale já vždy doporučuji přímo čistič na hračky, který bývá bez alkoholu.

VIDEO z redakčního rozbalování

Pokud použijete jiný přípravek, vyvarujte se tomu, aby bez alkoholu byl, nebo by mohl poničit povrch kuliček. Tento silikon, použitý na kuličkách, je velmi pružný a tam, kde se od sebe kuličky „oddělují“, je možné vyzkoušet právě tuto pružnost.

Na dotyk je velmi hebký a příjemný. Co se pak týká lubrikantu, ten používejte pouze na bázi vody. Jiné by opět mohly poškodit povrch kuliček.

Popřípadě značka BOOM vytváří své vlastní lubrikanty, které je možné na tuto hračku použít. 

Osobní pocity

My si teď povíme trošku o tom, jak po měsíci používání těchto kuliček a cvičení, které bylo každý druhý den, pomohlo při zpevnění pánevního dna. Měla jsem celkově problém s většími dildy u masturbace.

Dildo o délce 15cm pro mě bylo maximum, kdy delší dilda či vibrátory mi dělali problém, co se týká nějakého pohodlí či bolesti.

Po měsíci používání kuliček se tento problém výrazně zlepšil, i když stále například dildo delší, než 18cm, pro mě nepřipadá v úvahu.

Ale i ty 3 cm na dildu jsou znatelný rozdíl a masturbace s většími dildy je tak pro mě dosti pohodlnější. Uvidíme, zda se něco změní po dlouhodobém cvičení s těmito kuličkami, ale věřím, že postupem času se to bude zlepšovat.

Kdybyste se mě tak chtěli zeptat, třeba po pár měsících, není problém mi napsat na Twitter nebo Instagram, popřípadě jiných stránkách, které najdete zde – allmylinks.com/akitacatlady – a já s vámi ráda prodiskutuju detaily používání 🙂 

Pozitivní a negativní 

Jaké si zaslouží tato hračka hodnocení? Posuďte sami! 🙂 

Klady

Zápory

Velmi příjemný materiál  Hlučný 
Krásná barva
Nejen na cvičení, ale s 10 vibrovacími módy i na různé sexuální hrátky
Silné vibrace 
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
Sexshop.cz
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: