Ochrana osobních údajů

1. Společnost Diaetam s.r.o., se sídlem Piletická 486, Věkoše 503 41 Hradec Králové, IČ: 04891414, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 36801 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává níže vypsané osobní údaje.

Komentáře u článků

Daná společnost (Diaetam s.r.o. viz výše) bude v případě odeslání komentáře (viz podmínky komentářů) u článků zpracovávat:

  • jméno a příjmení,
  • e-mailovou adresu,
  • komentář,
  • IP adresu.

2. Jméno a příjmení, e-mailová adresa a komentář budou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvku a vložení komentáře.

IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na server Správce.

3. Osobní údaje budou zpracovány po dobu 5 let. IP adresa bude zpracovávána po dobu 6 měsíců od přidání komentáře, pokud souhlas neprodloužíte.

4. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz ke zrušení odběru v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání komentáře.

5. Zpracování osobních údajů bude prováděno Správcem. Osobní údaje pro něj však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webhostingu, společnost Stable.cz s.r.o., se sídlem Skelná 2091/29, 466 02 Jablonec nad Nisou, IČ: 287 41 048.

Kontaktní formulář

Daná společnost (Diaetam s.r.o. viz výše) bude v případě odeslání kontaktního formuláře zpracovávat Vaši emailovou adresu a jméno zadané Vámi do formuláře.

1. Emailová adresa a jméno budou zpracovány za účelem kontaktování autora zprávy ohledně odpovědi na jeho dotaz.

2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a. poskytovatel webhostingu, společnost Stable.cz s.r.o., se sídlem Skelná 2091/29, 466 02 Jablonec nad Nisou, IČ: 287 41 048,
  • b. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

5. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu nebo emailu. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání vaší e-mailové adresy.

E-mailing

Daná společnost (Diaetam s.r.o. viz výše) bude zpracovávat vaši e-amilovou adresu pouze s vaším souhlasem, který udělíte při své registraci do e-mailingové rozesílky (viz konkrétní souhlas/podmínky pro e-mailing).

1. Emailová adresa bude zpracována za účelem zařazení do databáze pro zasílání obchodních sdělení.

2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a. Poskytovatel marketingového softwaru Smartemailing, společnost SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno, IČ: 29210372,
  • b. poskytovatel webhostingu, společnost Stable.cz s.r.o., se sídlem Skelná 2091/29, 466 02 Jablonec nad Nisou, IČ: 287 41 048,
  • c. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

4. Souhlas se lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání obchodních sdělení.

Zpracování osobních údajů a vaše práva

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.