Tenhle kousek jsem měl ve svém kinky wish listu už delší dobu – kombinuje totiž moje dvě „oblíbené“ kratochvíle – a to vyplnění prdelky a zároveň určité omezení penisu (což typicky – i jak jste mohli číst v našich dřívějších recenzích – bývá pás cudnosti).

Tenhle netradiční kousek v sobě snoubí přesně tyhle dvě záliby.

Zámek pro prdelku?

Co to vlastně je? Anal lock se dá přeložit jako anální zámek – není to tak náročné jako třeba klícka na penis, kdy je upevněná na svém místě právě reálným zámkem (a klíčkem, který po zamknutí odevzdáváte svému protějšku – ať už fyzicky, nebo mu ho pošlete poštou).

Zamčení prdelky je zde díky tomu, že kuličku z prdelky „nevyndáte“ dokud nesundáte očko z kořene penisu.

Náročnější verze v budoucnu

Ono to v reálu není tak nemožné, ale rozhodně to je nepříjemné, protože musíte správně očko u penisu výrazně posunout směrem k břichu, aby patka s kuličkou mohla vyklouznout.

Vyloženě anální zámek je určitě anální hruška, kterou bychom také někdy chtěli zkusit = a ta se reálně zamyká – a plus se typicky (co máme odsledované z bdsm/fetish porna) ještě přes lano/řetěz přiváže k nějakému předmětu v místnosti.

Takže jste pak neoddělitelně připevnění k nábytku a bez odemčení od Paní máte smůlu. Jak ve volnosti, tak samozřejmě vyměšování = i to je určitá hranice, přes kterou běžně nejdete = kdy ovládá váš protějšek i toto.

Zpět k tomuto kousku

V reálu je to jednolitý kus nerezové a vyleštěné oceli – na jedné straně očko pro penis a na druhé klasičtější anální hák, který jiste znáte (a pokud ne, opravdu ho doporučuji – dost zábavný trápicí kousek nejen pro neposlušné slubinky a sissyny).

Zjistěte kolik stojí Anální hák s kroužkem na penis/varlata
ZJISTIT CENU

Tenhle kousek má pevný průměr 4.5 cm (neboli 45 mm = v mm se běžně udává velikost oček třeba pro pásy cudnosti, takže vám to může být rychleji srozumitelnější). Takže musíte přesně vědět, že máte takový průměr kořenu, aby vás zbytečně neškrtil, či neklouzal. Tahle hračka jako i pás musí prostě přesně sednout, aby plnil svou funkci.

VIDEO z rozbalování v redakci:

Správný průměr máme

U mě to byl správný průměr (právěže to mám ozkoušené z dřívějších klícek), takže v tom problém nebyl:) Nasazení je dost jednoduché – bez lubrikantu to ale ani nezkoušejte. Takže trochu lubrikantu na tělo penisu, varlata a kořen = aby dobře klouzal – doporučuju nasazovat bez erekce, ten průměr ztopoření vám může dělat nečekaně neplechu.

V principu u varlat musíte jedno po druhém, postupně, což vám ulehčí právě měkký penis. A před nasazování si zkontrolujte, že patka s kuličkou míří správně „dovnitř“ a ne ven = jinak si to zopakujete = je to triviální situace, ale zbytečně zabitý čas.

Lubrikant je základ?

Kuličku můžete také nalubrikovat, nebo to zkusit bez toho – což je i moje oblíbená kratochvíle = jakou hračku zvládnu bez něj. Nezdá se to, ale s dostatkem času a trpělivosti a uvolňování anusu zvládnete poostupně menší hračky i bez něj.

Tady totiž gel ulehčí samozřejmě zasunutí, ale také i druhou stranou vyklouznutí. Ale zkuste to tak i tak. průměrově je ta dvoucentimetrová kulička v pohodě i pro začátečníka.

A co dál?

Máte v sobě kuličku, která je pěkně zasunutá, ocelová linka jde přes hráz a na kořenu penisu ocelové pevné očko. A už můžete zkoušet – jak se přenáší pohyb penisu na kuličku při honění (které je umocněné stiskem pod koulemi), nebo při klasickém přirážení do partnerky (či partnera chcete-li).

Stejně tak můžete zkoušet citlivost celé toto oblasti kolem perinea na vibrace. 🙂

Takže masážní hlavice (u nás nejoblíbenější Magic Wand) je zde jasná volba a rozhodně si to užijete. Dokázal jsem se tak i vystříkat – byť to ovlivňovalo to, že si mě Paní nechala týden plného, takže jsem u tohodle neměl daleko k běžnému stříkání z pár dotyků jak jsem byl nadržený.

Hodnocení

Pěkný kousek, který vám sice musí perfektně sednout, ale když máte správný průměr, přidá vám zase další dimenzi dráždění – vyzkoušel jsem si ho i na ven.

Na chůzi to problém není, ale jakékoliv sednutí (sedačka v autě, na kole, v práci na židli, …) je opravdu citelné. A radím vám, nedosedejte moc rychle. U pevných židlí je to slyšet, jak narazíte na pevnou ocel. Ale rozhodně tu kuličku uvnitř sebe ucítíte celou dobu.

Klady

Zápory

Jednoduchá konstrukce Musí perfektně sednout průměr
Kluznost ocele
Můžete experimentovat s vibracemi i teplotou
Dráždí penis, hráz i anus
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
Sexshop51.cz Gaymegastore.cz Vibratory.net
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: