Durex PleasureMax jsou kondomy s vroubkovaným povrchem, který zvyšuje požitek během pohlavního styku. Asi tak se to dá říci ve zkratce, ale to by vám asi nestačilo, že?

Takže tyto kondomy mají speciální vzorek, který stimuluje oba partnery, což vede ke zvýšení vzrušení a rozkoše. Aspoň tak je prezentuje samotný výrobce. Pojďme se podívat jak je tomu doopravdy.

Ještě kratší představení

Durex PleasureMax jsou latexové kondomy se 29 vroubky a 432 výstupky pro zvýšenou stimulaci a intenzivnější pocity při sexu. Ne nepočítali jsme je, ale to uvádí samotná značka:)

Mají anatomický tvar, který se snadno nasadí a drží po celou dobu použití. To můžu potvrdit, hezky drží na penisu.

Kondomy jsou klasicky zvlhčené silikonovým lubrikantem. Kondomy jsou 100% elektronicky testované, jsou průhledné a pružné.

Pár čísel

  • Délka 205 mm,
  • Průměr 56 mm.

VIDEO Z redakčního rozbalování:

V akci

12 kousků kondomů v této cenové hladině bych používal vždy jen vaginálně – proto mám rád Durex a všechny jejich produkty = jsou totiž spolehlivé.

Na anální hrátky, aka kde neotěhotní partnerka, používám vždy levnější kondomy – třeba subbrand právě Durexu, který se jmenuje London. Ty jsou ideální, ač na můj průměr lehce škrtivé.

Zjistěte kolik stojí Vroubkované kondomy Durex Pleasuremax
ZJISTIT CENU

Spolehlivost v akci

Tyhle PleasureMax (někde se uvádí i PleasureMe) jsou klasicky spolehlivé, takže se jen tak netrhají a rezervovár pro žalud je příjemně široký a mně neškrtí – potřebuju vždy průměr 55 m a více.

Co stovky těch výstupků?

Narovinu – výstupky jsou na pohled i běžný dotek fajn, ale v reálnu je ve vagíně partnerka jen tak neucítí – jsou to mini výstupky, takže jsou zajímavé pro „placebo“ oživení sexu, jakože máte něco nového, nevyzkoušeného, že zkoušíte s partnerkou nějakou invenci, …

Ale nečekejte od nich orgasmické výkřiky a fantastickou erotickou jízdu.

Tu za vás tenhle (a ani jiné kondomy) nezařídí, budete se muset stejně snažit sami:) Takže zapracovat na své technice a mít čistou hlavu:)

Klady

Zápory

Příjemnější tvar rezervoáru (špičky pro penis) Méně citelné výstupky
Větší průměr, takže neškrtí, ale ani neklouže
Silikonový lubrikant pro lepší klouzání, než s vodním
12 ks v balení - na týden dobrá zásoba
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Vaše názory 1 názor

Asi souhlasím s tím že ty vroubky nebudou tak úžasně výrazné, ale když to děláte doma každý týden dnes a denně, tak si chcete něčím oživit ty hrátky.

Děkujeme za doplnění – ano, bude to spíše pro novou radost z objevování, než že by vás ty výstupky udělaly samy o sobě. :))

Spolupracujeme: