Pevná rákoska slouží jako BDSM pomůcka pro tělesné tresty nebo pro disciplinování partnera. Může být použita pro rychlý a přesný švih, což ji dělá vhodnou pro vyznavače SM her. A proto ji mám v takové oblibě a moji subíci to chtě nechtě musí přijmout.

Jaká je

Loupaný ratan, ze kterého je rákoska vyrobena, dokáže zkrotit i neposlušného partnera a pomoci vytvořit pořádek a disciplínu doma. Takže není jen na D/s role play či výchovu vyloženě subíků.

Rukojeť rákosky je opatřena vytvarovaným gumovým návlekem, který umožňuje pevné uchopení – ale o mé zkušenosti z výprasků až níže.

I jako součást kostýmu

Tato konkrétní může být také využita pro hraní rolí, jako například pro hraní rolí učitele a studenta. Ale i pro Paní a čubičku.

Při naší poslední návštěvě Berlína sloužil tento doplněk jako ideální symbol dominance u naší testerky. A musíme uznat, že procházení jak na VENUSu, tak v ulicích Berlína mělo svoje kouzlo – jako její doprovod.

VIDEO z redakčního rozbalování:

Konsenzus a bezpečí především

Je důležité, aby bylo před použitím rákosky důkladně projednáno a dohodnuto pravidla a meze, aby bylo zajištěno bezpečí a respektování obou stran. Rákoska by se měla používat jen v rámci konsenzuálního BDSM a s respektem k omezením a touhám obou partnerů.

Zjistěte kolik stojí Basic X Beat ratanová rákoska
ZJISTIT CENU

Její použití může být podmíněno i smlouvou

Ty hranice si můžete definovat třeba i v otrocké smlouvě. A kdybyste nevěděli co to je, tak: dokument, který se používá v BDSM komunitě k definování hranic, pravidel a očekávání mezi dominantním a submisivním partnerem.

Smlouva může obsahovat informace o tom, jaký druh BDSM aktivit jsou povoleny, jak často se budou konat, jaký bude trest za porušení pravidel a jaký bude proces pro revizi a úpravy smlouvy.

Je důležité si uvědomit, že otrocká smlouva není právně závazná a měla by sloužit pouze jako nástroj komunikace a dohody mezi partnery.

V naší konkrétní verzi to máme definované v sekci Trestů a konkrétně v sekci Fyzické tresty. U Bití rákoskou je jasné ANO a na stupnici 0-5 je to trojka (ším vyšší, tím větší vzrušení).

Takže tenhle subík č. 3 (není můj jediný, proto se v textech dalších recenzí bude tohle odlišení vždy objevovat – mimochodem nemá jméno, jen číslo = o to více je ponížený a zbavený osobnosti = a ví, že není jediný co mi slouží) rozhodně miluje výprasky rákoskou, ač patří typicky k těm nejostřejším z našeho repertoáru.

Hodnocení

Na téhle konkrétní se mi líbí její jednoduchost až primitivnost, ale v hezčím balení. Klasická rákosová tyčinka je totiž po čase nuda a když si zkusíte třeba tuhle, tak se nechcete vracet = obalená rukojeť je za 1. hezčí a za 2. neklouže a pěkně drží v dlani.

A cenovka = to nemá snad ani smysl komentovat – berte Basic X a neodmlouvejte:)

Klady

Zápory

Jednoduchá, ale účinná Prostě nic, berte dokud je
Praktická i pěkná rukojeť
Nesmyslně nízká cena
Subík ji „zbožňuje“ (nemá na vybranou)
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Vaše názory 1 názor

Rákoskou jsem dostal, rozhodně to není zážitek který by chtěl opakovat. Je to pěkně vostrá mrška, tak pěkně bacha. Pamatovat si to budete rozhodně ještě další týden, a to nejen při pohledu na zrcadlo.

Souhlasím, rákoska je ostrá mrcha. :)) Hlavně záleží na tom, jaká mrcha ji drží v rukou!

Spolupracujeme: