Vibrátorů různých tvarů a materiálů je na trhu dost. Těch které mají i funkci přirážení, ale už tolik není. My osobně se s žádným takovým až dosud nesetkali a chtěli jsme zjistit, má-li vůbec význam po takových kouscích vůbec koukat. Hned v úvodu můžeme říci, že tento nás úplně nepřesvědčil.

Balení

Balení je velice jednoduché a praktické. Vibrátor je uschován v nenápadné černé krabičce bez obrázků či popisu. Uvnitř najdete hračku, nabíječku a anglický návod. Nic víc, nic míň. Jelikož je krabička jen o málo větší než rozměr samotné hračky, není problém skladovat vše v původním balení a přitom neplýtvat místem.

Parametry

  • Celková délka: 26 cm
  • Délka vibrační části: 15 cm
  • Max. průměr vibrační části: 4 cm
  • Počet režimů: 3 rychlosti přirážení, 10 vibračních režimů
  • Výdrž na jedno nabití: 65 minut (nepřetržitý provoz s přírazy i vibracemi)
  • Doba nabíjení: cca 2,5 hodiny

Materiál, tvar a ovládací prvky

Rukojeť je vyrobena z černého plastu a dildo ze silikonu. Abych byla přesná, povrch dilda je silikonový, ale pod ním je plast nebo jiný tvrdý materiál. Na dotek je tedy povrch příjemný, ale jinak je dildo absolutně neohebné a dost tvrdé. Řešení rukojeti mi nepřijde příliš šťastné, o tom se ale zmíním později.

K ovládání slouží 3 tlačítka umístěné v rukojeti. Jedním se ovládají přírazy, celkem ve třech rychlostech. Druhým tlačítkem se při podržení pár vteřin přístroj zapíná a vypíná. Třetím tlačítkem se přepíná mezi 10 režimy vibrací.

Vibrace a přirážení lze mít zapnuté zároveň i samostatně. Tlačítka jsou podsvícena a jsou lehce vystouplá, takže není problém je najít pohledem ani pohmatem.

VIDEO z rozbalování v redakci:

Vibrace a přirážení

Vibrace jsou příjemné a není jim moc co vytknout. Snad jen na můj vkus by mohly být silnější.

Přirážení na mě dojem příliš neudělalo. Ani jsem nečekala, že by plně nahradilo manuální práci s klasickým dildem, ale že s ním budou takové komplikace, mě překvapilo. Uchopit Mikyho tak, aby přirážení fungovalo a nepohybovala se pouze vnější část nebylo jednoduché.

Navíc se mi to dařilo jen při částečném zasunutí, nikoliv při plném. Když už jsem našla vhodnou polohu, bylo vše vcelku příjemné. Trvalo to ale jen krátce. Za chviličku mne z držení vibrátoru tak, aby se pohybovalo pouze dildo a ne rukojeť, bolely obě ruce. Možná by pomohlo, kdyby byla rukojeť na konci opatřena přísavkou nebo byla jinak tvarovaná.

Zjistěte cenu pulzátoru Miki
ZJISTIT CENU

Stávající tvar rukojeti, která není nijak velká a ke konci se ještě zužuje, je pro zapření nebo jakékoliv upevnění k čemukoliv vcelku nevhodný. Hladký povrch snadné manipulaci také moc nepřispívá, obzvlášť máte-li ruce od lubrikantu.

Pro hrátky ve dvou nám také příliš nevyhovuje a to především pro jeho tvrdost a neohebnost.

Je určitě třeba se zmínit také o hlučnosti. Při vibracích s ní problémy nejsou, ovšem pokud zapnete přirážení, nebudete se stačit divit jak moc hlučný dokáže Miki být. Někdy mě tento hluk vyloženě rušil. Za hlučnost plusové body také nezískal.

Baterie a nabíjení

Nabíjení je zajištěno pomocí kabelu s USB koncovkou. Nabíjecí otvor je schován pod gumovou ochranou krytkou v rukojeti. Nabíjení je signalizováno blikáním podsvícení tlačítek. Při plně nabité baterie podsvícení zůstává svítit.

Závěr

Bylo příjemné Mikyho zkusit, ale zážitek to nebyl nijak ohromující. Zápasit s ním při zapnutém režimu přirážení mě prostě moc nebaví a využívám jej hlavně jako čistě vibračního pomocníka. Úplně ho ale nezavrhuji. Čas od času se na něj dostane řada a zažívám s ním hezké chvilky. Mezi naše nejoblíbenější hračky ho ale zařadit nemohu.

Klady

Zápory

Vibrace a přirážení Hluk
Můžete je spustit samostatně i zároveň Tvrdost a neohebnost
Příjemné vibrace Tvar rukojeti
Horší manipulace při přírazech
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde: Přirážecí vibrátor Miki
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: