Obecně lze prohlásit, že vibrační hlavice patří mezi oblíbené a rozšířené erotické hračky. My sami jsme jich vyzkoušeli vícero. Některé nás nadchly více, některé méně. Tato konkrétní nás zaujala asi celkem pochopitelně svým tvarem. No a jak se nám líbila?

Balení

Černo stříbrná krabička na první pohled není nijak křiklavá. Na ní je vyobrazen masturbátor a vypsaná stručná specifikace. V balení najdete hračku samotnou, nabíjecí kabel a návod, který je sice v angličtině, ale velice jednoduchý.

Takže k jeho pochopení není třeba žádná velká znalost tohoto jazyka. ManWand je uvnitř krabičky uložen v plastové formě. Velikost krabičky je jen o málo větší než masturbátor a hodí se tedy i k opětovnému ukládání a skladování hračky. Suma sumárum, v případě balení výrobce sází především na praktičnost a my nemůžeme říci, že by nám to vadilo.

Ovládání

K ovládání slouží tři tlačítka. Podržením spodního se hračka vypíná a zapíná. Prostředním tlačítkem se mění režimy a horním rychlost vibrací. Tlačítka jsou během chodu podsvícena červeně. Z nějakého důvodu ale jen spodní dvě, horní už podsvícené není. Těžko říci jestli to je záměr nebo výrobní vada, každopádně to trochu kazí dojem. Velké plus pro nás je, že tlačítka se dají poměrně dobře najít pohmatu.

Parametry

  • Rozměry: délka – 19 cm; průměr – 3,6 cm (flexibilní)
  • Materiál: 100% lékařský silikon / ABS plast
  • 8 rychlostí: přepínání horním tlačítkem (mezi jednotlivými stupni není velký rozdíl)
  • 20 režimů vibrací (některé jsou si velmi podobné, ale i tak je rozmanitost vibrací dostačující)
  • Výdrž na jedno nabití: cca 1,5 h
  • Doba nabíjení: cca 1 h

Výdrž na jedno nabití je vzhledem k intenzitě vibrací poměrně solidní. Nabíjení je signalizováno zapnutím podsvícení tlačítek. Při plně nabité baterii podsvícení zhasne.

Silné vibrace jdou ale ruku v ruce s vyšší hlučností. Nebereme to ani jako mínus, prostě se s tím musí počítat. No a pokud byste odložili zapnutý ManWand na zem či na stůl, za chvíli ho určitě najdete na jiném místě, než jste ho zanechali. Prostě sám za nemalého hluku odskáče.

Zpracování

Materiálu nemáme moc co vytknout. Na pohled i na dotek příjemný a snadno se čistí. Manžety jsou měkké a velmi pružné, ostatní části jsou tvrdší. Hlavice je s rukojetí spojena ohebným krkem. K ohýbání není třeba používat velkou sílu.

Povrch rukojeti je vroubkovaný, což je velice praktické. I v případě, že jsme měli na rukou lubrikant, dalo se s hračkou bez problémů manipulovat. Na rukojeti jsou umístěna ovládací tlačítka a jak už jsme naznačili výše, jejich povrch je trochu odlišný od okolního a dají se díky tomu snadno najít pouhým pohmatem. To považujeme za velké plus.

Zjistěte kolik stojí Vibrační masturbátor Man Wand
ZJISTIT CENU

V úplně spodní části rukojeti se nachází otvor pro nabíjecí kabel, který je chráněn proti vniknutí nečistot.

Vibrace

Vibrace jsou poměrně intenzivní. Je trochu škoda, že jejich intenzitu nelze regulovat, v některých případech by to přišlo vhod. Abychom to trochu upřesnili, při stimulaci penisu silné vibrace nikdy nevadily. Ovšem při dráždění klitorisu byla intenzita někdy až nepříjemná.

Nicméně pokud použití hladké části hlavice již nebylo příjemné, dalo se stejně tak dobře dráždit klitoris i koncem manžety nebo manžetou přiloženou na plocho. V tu chvíli se intenzita vibrací pocitově snížila a dráždění probíhalo zase trochu jiným, v danou chvíli příjemnějším způsobem.

Na co se vlastně hodí a jaký je?

ON:

Primárně je ManWand určen ke stimulaci penisu. V tomto ohledu zvládá svoji práci naprosto dokonale. Nedokážu posoudit jestli by fungoval stejně dobře i na penis menšího průměru. Mně padnul jako ulitý. Pro mě jsou vibrace silné tak akorát.

Rychlost volím většinou tu nejvyšší a programy střídám více či méně pravidelně. ManWand je mi určitě příjemným překvapením. Hlavice s klasickým tvarem mě nikdy nevadily, ale ani nijak zvlášť nenadchly. Tady ovšem zásadní roli hrají manžety.

Ty stimulují penis po třech čtvrtinách obvodu nebo pokud je přimáčknete prstem, tak i po celém obvodu. To je pak úplně jiná jízda než s klasickou hlavicí. Zkrátka a dobře, pocit je to velmi příjemný a navodit orgasmus nebyl dosud problém. Ať už při použití sólo nebo v páru.

ONA:

Vibrace jsou pro mne dost silné, až nepříjemné. Vhodnější je pro mne dráždit klitoris bočními manžetami, než samotnou plochou hlavice. Vibrace tak byly příjemnější a lépe rozložené, ale bylo obtížnější udržet správný přítlak a polohu hlavice.

Nicméně orgasmus se povedl, za to je třeba připsat plusový bod. Při dráždění bradavek také obstály především manžety, byl to velmi vzrušující pocit. Pokud bych si měla vybrat, jen pro sebe, volila bych spíš klasickou hlavici (resp. klasický tvar a méně intenzivní vibrace), ale jako hračka do páru je ManWand určitě vhodný.

Jaký byl v první akci?

ONA:

Chopila jsem se vibračního masturbátoru a začala si hrát s partnerovým údem. Dráždila jsem ho různými vibračními režimy a postupně zvyšovala rychlost vibrací. Jezdila jsem po celém jeho penisu nahoru a dolů, ale pak jsem se soustředila na žalud, kde je nejcitlivější.

Po chvíli jeho slasti a plně nabitého údu, jsem neodolala nasedla jsem a ponechala hlavici na místě tak, aby obepínala penis u kořene. Nasedla jsem a začala přirážet. Bylo to velmi příjemné, neboť vibrace při nárazech působily i na můj klitoris. Celou akci jsme zakončili, drážděním mého klitorisu manžetami, až do slastného vyvrcholení.

Závěr

ManWand nás velmi příjemně překvapil a rádi ho používáme. Určitě ho můžeme doporučit jak samotným ženám a mužům, tak i párům.

Klady

Zápory

Vibrace jsou poměrně silné Nelze měnit intenzitu vibrací
Příjemný a praktický materiál
Jednoduché ovládání a ovládací prvky
Zajímavý tvar, umožňující více způsobů stimulace
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU Další inspirace
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: