Na internetu se dočtete o vakuových pumpách dvě zásadní informace. Obě jsem prozkoumal.

Recenze pánské podtlakové pumpy Boom LuvPump Maximum

1. Postaví, co stát nechce

Pumpu jsem testoval na muži okolo padesátky, kterýmu občas „stojí“, řekl bych, vlažně. Figurant v první řadě ocenil rychlost žádoucího efektu a pohodlné cesty k němu.

Dále jsme se rozhodli vyzkoušet i erekční kroužek a krom neohrabané aplikace, kterou popisuji pak níže, jsme s výsledkem byli velice spokojeni oba dva a to po příjemně dlouhou dobu. Věřím, že tato pumpa zachrání ještě mnoho dalších sexuálních životů:)

2. Zvětší vám… asi sebevědomí

Zajímala mě i jasná fáma, že pumpa může napravit to, co matka příroda už nestihla, nebo jen zapomněla dodělat. Že prý vám zvětší penis. Zvýšením krevního tlaku za pomoci nízkého atmosferického tlaku v tubusu vypadá penis sice větší, tedy mohutnější, ale delší nikdy nebude. Takže sorry pánové, pusťte si mou oblíbenou „don’t worry be happy“ a užijte si s tím, co máte.

Samozřejmě dále jsem pak novou hračku testoval už jen sám na sobě, abych co nejlépe zakusil případná pro a proti. Když to vezmu kolem a kolem…

Materiál

Silikon a ABS plast bych označil spíš než za benefit jako za standard. Hodnotím pokrčením rameny a jde se dál. Prostě pro dnešní moderní hračky si neumím představit lepší materiály, takže jaká hračka je nemá, tak je přinejmenším zvláštní – když opomineme nějaké luxusnosti jako ocel, sklo, keramika, dřevo a další…

VIDEO z rozbalování v redakci

Obsluha

I jako úplný laik jste schopni se dovtípit jak asi postupovat. Co by chtělo namazat, co kam strčit, čím a proč pumpovat a tak.. Odsávací aparát je kvalitní a velmi pohodlně se sním manipuluje, oproti balónkům u levnějších variant.

Návod

Pokud stále váháte za který konec to vzít, nechť je vám oporou průvodný text na krabici, který je ovšem v angličtině. Když překonáte i jazykovou bariéru, nemůžete už minout. Návod je jednoduchý a jasný.

Zjistěte kolik stojí Pánská vakuová pumpa LuvPump Maximum
ZJISTIT CENU

Chybí zde ale například informace, že vzhledem k silikonovému materiálu těsnící manžety a hadice, by jste měli použít výhradně lubrikant na bázi vody – není zač.

Co se zde naopak dočtete, že po vytvoření požadovaného podtlaku se má takto dvacet minut setrvat. What?? Jinde se dočítám maximálně o pěti minutách, po třeba dvou třech opakování, ovšem s rozestupy.

Ale budiž, zkusil jsem si počkat v pumpě dvacet minut. Během této doby jsem musel několikrát připumpovat pro udržení podtlaku, jak i výrobce na krabici informuje. Připadal jsem si vtipně, asi jako Dr. Moreau co čeká, jestli z toho něco vzejde.

A ono nic moc. Zřejmě to nějak souvisí se rčením „sval, který cvičí, roste“ Ale jak jsme si již vysvětlili, pánové, delší prostě ne a nebude. Spíš bych se držel osvědčeného „nic se nemá přehánět“, protože nadužíváním si můžete i nevratně ublížit.

Rozšíření sady

Výrobce přihodil navíc i erekční kroužky k udržení „stojáka“, což jsem nakonec shledal za super nápad. Ovšem narazil jsem zde na problém. Kroužek se nasazuje na stopořený penis, čili nejdřív napumpovat a pak stáhnout již připravený kroužek (viz návod) z tubusu na kořen.

To se vám povede, ale jen pokud nepoužijete silikonovou manžetu, která se nasazuje na tubus přes jeho vnější stranu. A tady se to stává celkem nepohodlnou záležitostí, protože plast vás při přisátí dost tlačí a nedovolí vám pumpovat do požadovaného tlaku.

Údržba

Celá pumpa se dá krásně rozebrat a pohodlně umýt dezinfekčním mýdlem.

Cena

Díky kvalitnímu odsávacímu aparátu si pumpa oprávněně zaslouží střední cenovou hladinu. Jinak materiál i provedení srovnatelné s levnějšími verzemi.

Klady

Zápory

Snadná obsluha i údržba Absence informací, nebo naopak nejasné informace
Kvalitní odsávací aparát Nesnadná aplikace erekčního kroužku
Přívětivá cena
Jednoduchost
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: