Elektro a anální sex dohromady – tak to jsme tu ještě neměli. Výrobci hraček pro dospělé stále hledají, jak posunout hranice. Nemusí zrovna vymýšlet něco nového (zdravíme Fun Factory a jejich pulzátor), ale třeba „jen“ kombinovat to, co už na trhu je.

Elektro a anální sex dohromady – náročná kombinace

A v tomhle případě je to stále netradiční elektrosex a anál dohromady. Tentokrát si ale moc neužijí dámy (ikdyž vlastně ano, pokud ony budou mít v rukou ovládání pro tuto hračku), ale spíše odvážní pánové. Nebo subové, kteří odmítnout ani nebudou moci.

Sada pro elektrostimulaci penisu/varlat a ocelový anální kolíček – nejspíše už tušíte, že zmíněná ocel zde nebude na parádu, ale výrobce „zneužil“ její vlastnosti vodit elektřinu. V podstatě jeho zavedením do prdelky a nasazením elektro-kroužků vytvoříte elektrický obvod, kterým bude protékat bezpečná elektřina. Ta může lehce šimrat, dráždit, škubat, ale v případě nerozvážnosti (možná sadistického záměru) i kopat. Vždy se divím, kolik výkonu dostanete z 2 tužkových baterek…

V balení jsou:

  • 4 kroužky pro elektro dráždění penisu,
  • 1 generátor impulsů,
  • 1 anální kolík,
  • nepřeberné množství spojovacích drátků.

VIDEO z rozbalování v redakci

2 varianty pro klín a prdelku

Varianty jsou tu 2 – buď budete používat všechny 4 zapojené silikonové kroužky na penisu, nebo „jen“ 3 a poslední volný kabílek zapojíte do malého análního kolíčku. Opravdu bych se mu zdráhal říkat kolík – ten do vás vklozne snad i bez lubrikantu… Osobně bych bral kolík bez „zdobného“ kamínku na rozšířené patce, ale co se dá dělat.

Zjistěte kolik stojí Sada na elektrosex
ZJISTIT CENU

A teď v praxi

Obě jsem zkoušel a druhá varianta je o kousek intenzivnější – stisk prdelky kolem kolíku a 3 kroužků lehce kopajících do penisu má něco do sebe. Nevýhodu vidím v jejich průměru – ten se pohybuje od 5 do 7 a to je určené možná pro Herkulese, ale pro normálního Evropana moc ne. Ale samozřejmě očka lze nůžkami lehce zkrátit, takže si můžete sadu upravit na míru „sobě“.

Nasazení kroužků je dost primitivní – buď je rozepnete, obepnete jimi penis a znovu zapnete do vodivého mezi kusu, nebo je nalubrikujete a nasunete jeden po druhém od žaludu po kořen. A samozřejmě tou lubrikací si citelně zvýšíte vodivost. Takže pozor, abyste generátor „šoků“ zapínali na nejslabší impulzy a rychlost.

Zkoušel jsem impulzy a ovládání nejdříve na sucho na ruce, abych dokázal rychle ovládat/vypínat elektrošoky a nebyl pak nepříjemně překvapený při „akci“. Když jsem se sžil s několika tlačítkovým prehistoricky vypadajícím ovládáním, šel jsem do akce.

Nejdříve zase nasucho na penisu, tentokrát ještě bez kolíku a zkoušel jsem impulzy. Opravdu rozsah je od lehkého šimrání, až po nepříjemné kopy. Dost zajímavým režimem je můj interně nazvaný „vlna/píďalka“. Ten posílá vlny impulzů od jednoho kroužku k dalšímu, takže když je máte nasazené velikostně správně, cítíte tlak od kořen, vedoucí až k žaludu, … a znovu a znovu a znovu… Klidně si tím můžete postavit z 0 pořádný „stan“ v klíně – pokud vás už nevzrušuje samotná představa testování nové „zakázané“ erotické hračky 😉

Když už jsem si vyzkoušel kroužky nasucho, s trochou lubrikantu už to byla pěkná jízda. Tady sice začínáte u šimrání, ale ty skoky výš a rychleji jsou mnohem silnější.

Kdybyste měli dostatek času a experimentální (a lehce sadistickou) chuť, dokázali byste se tím udělat – představte si přejíždění prsty ve tvaru 0 od kluzkého kořene po žalud… a znovu a znovu a znovu. Když si k tomu přidáte i prdelkový kolíček, orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat – hodně mužů je citlivých na/v prdelce (ač si to žádný nechce veřejně přiznat).

Resumé

Netradiční kousek, který kombinuje už samy o sobě tabuizované sexuální hrátky = to jsme si museli vyzkoušet 🙂 Generátor i kroužky by si zasloužily lepší zpracování, ale to nijak neubírá funkčnosti, která je hodně silná – dokáže postavit i odmítajícího „vojáčka“ do pozoru. U kolíčku bych ocenil absenci nápodoby kamínku (to ať si nechají pro holky) a za mě klidně i větší velikost O:)

Klady

Zápory

Více variant elektrosexu Nevhodná velikost kroužků
Kolík i „erekční“ kroužky Vzhledově starší ovladač impulzů
Nové prozkoumávání penisu/prdelky Nutnost mít vlastní AA baterie
Dokáže šimrat, laskat i kopnout
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Vaše názory 1 názor

mám podobnou hračku,ale,že bych měl bouři v rozkroku to ani náhodou,efekt je spíš opačný

Může se bohužel stát. U takto specifických hraček (či spíše způsobů dráždění) jsou prožitky hodně subjektivní a zrovna elektrosex nebude pro každého.

Každopádně děkujeme za zpětnou vazbu – dostáváme ji bohužel méně, než bychom chtěli.

Spolupracujeme: