Realistická dilda moc v redakci rádi nemáme (vlastně žádné reálně vypadající hračky pro dospělé), ale někdy jim neutečeme. Hlavně u focení hraček občas potřebujeme nějakého figuranta – a pánové v redakci nejsou tak smělí, aby stáli modelem.

Reálnou hračkou chlapa ne/nahradíš?

Tak jsme přišli k tomuto jednoduchému, ale docela mackovitému dildu. Reálně tvarovaný žalud, jemnější žilkování (takže vypadá realisticky) a k tomu pořádné koule. Pro praktické hraní ve sprše či u jakéhokoliv hladkého povrchu nechybí ani přísavka – dnes snad už základ každého dilda.

A hlavně – žádný gel. Nesnášíme gelové hračky, proto je u nás také v posledních letech ani nevidíte – a až ani neuvidíte. Snad i prodejci začnou být rozumní a nebudou je prodávat.

Proč je vlastně ignorujeme (a nesnášíme)?

Gelový materiál je často měkčený ftaláty – nic moc pro zdraví, vzhledem k jejich blízkosti k rakovině. Po čase geláky degradují a rozpadají se – a tím se zase uvolňují chemku do okolí. Gelové hračky jsou i pórovité, takže se na povrchu ukládají nečistoty a bakterie a vy je nemáte jak vyčistit = prostě ňamka. Tohle prostě nepodporujeme 🙂 A už dlouhé roky.

Zjistěte kolik stojí Realistické dildo Natural
ZJISTIT CENU

Naštěstí výrobci přišli i na materiály, které jsou stále příjemně pružné, ale zdravé – silikon je TOP, ale není tak ohebný, jak u třeba dild potřebujeme. Nebyl by to ale americký DocJohnson, aby nepřišel s umělým materiálem, který vám vydrží roky a nebude z něj nemocní. A přesně takový je použitý u našeho „naturalistického“ dilda.

Tenhle kousek zvláštně voní, ale paradoxně se nám to líbí. Není to chemka jako od geláku, ale něco specifického, sladkého … Je to ale tak intenzivní, že po hrátkách a očištění dilda ho necháváme „odpočinout“ v koupelně… a během pár hodin je místnost plná té vůně.

  • Celková délka s přísavkou: 19 cm
  • Použitelná délka: 17 cm
  • Nejšiřší průměr žaludu: 4,5cm
  • Průměr těla dilda: 3,5-4 cm
  • Velikost varlat: 4-8,5 cm

Jak vidíte, není to maličký kousek – ale zase nepatří do sekce XXL dild, které vás spíše natrhnou, než potěší. Takže takový ideální mainstream.

Plusem je, že se nemusíte při používání omezovat jen na vodní lubrianty, tenhle kousek zvládne i silikonové – které mají nezastupitelnou výhodu při análu. Třeba i pro něj můžete zkusit tohle dildo – když si s partnerem chcete zkusit dvojitý zásun – a soused je třeba pryč, nebo nechcete přítele podvádět. A nebo jen tak z nudy si chcete sama zarajtovat na kuchyňské lince, nebo ve sprše (doporučujeme všemi 5 dildy).

Nevýhodou mohou být drobné proláklinky/vady na povrchu dilda – ve funkčnosti ničemu nevadí, ale není to dokonalý kousek – asi jako každý penis. A tenhle aspoň bude vždy stát a stát a stát. To s přítelem bez Viagry nepoznáte.

Klady

Zápory

Netoxický materiál Menší nedokonalosti na povrchu
Reálné tvarování (subjektivní) Specifická vůně
Přísavka co drží
Tvar varlat
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: